Baka ZsuzsannaRT

A nevem Dr. Baka Zsuzsanna. Orvosként a betegek holisztikus szemléletű – azaz az embert mint “egységes egészet” figyelembe vevő – gyógykezelésében veszek részt, így próbálom elősegíteni a testi-lelki gyógyulást mind a hagyományos, bizonyítékokon alapú orvoslást, mind a természetes módszereket követve.

Orvosképzésem során mindig fontosnak tartottam, hogy magas színvonalú tudást szerezzek, és szakavatott kezekből tanuljam meg a gyógyítás “csínját-bínját”.

2007-ben végeztem általános orvosként a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel, valamint angol-magyar orvosi szakfordító és tolmács diplomát is szereztem ugyanekkor.

Az orvosi munkám mellett évekig kutatói munkát is végeztem, 2013-ban PhD-fokozatot szereztem immonológiai-reumatológiai területen summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Molekuláris Orvostudományok Doktori Iskolájában.

2016-ban kiválóan megfelelt eredménnyel reumatológiai szakvizsgát tettem.

Korábban a Budai Irgalmasrendi Kórház I. Reumatológiai Osztályán, azaz a Semmelweis Egyetem Reumatológiai Tanszéki Csoportjánál (2010-2014.), majd az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (2014-2020.) dolgoztam klinikusként, míg a Semmelweis Egyetem Genetikai, Sejt- és Immunbiológiai Intézetében és az ELTE Immunológiai Intézetében PhD-hallgatóként kutatási projektekben vettem részt. Jelenleg Szegeden saját magánrendelőmben, valamint a MediCenter Szakorvosi Intézetben és a Medicover szegedi klinikáján tevékenykedem reumatológusként és természetgyógyászként  magánellátás keretében.

A hagyományos reumatológiai munkám kiegészítéseként a következő természetes módszereket alkalmazom többek között: manuálterápia, McKenzie-torna, akupunktúra, lézerakupunktúra, lágylézer terápia, craniosacralis terápia, tudatos jelenlét alapú kognitív terápia, aromaterápia, hangmasszázs stb. A továbbképzések elvégzéséről igazoló oklevéllel/licenccel rendelkezem.