A nevem Dr. Baka Zsuzsanna. Orvosként a betegek holisztikus szemléletű – azaz az embert mint “egységes egészet” figyelembe vevő – gyógykezelésében veszek részt, így próbálom elősegíteni a testi-lelki gyógyulást mind a hagyományos, bizonyítékokon alapú orvoslást, mind a természetes/komplementer módszereket követve.

Orvosképzésem során mindig fontosnak tartottam, hogy magas színvonalú tudást szerezzek, és szakavatott kezekből tanuljam meg a gyógyítás “csínját-bínját”.

2007-ben végeztem általános orvosként a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel, valamint angol-magyar orvosi szakfordító és tolmács diplomát is szereztem ugyanekkor.

2009-ban licenszvizsgát tettem hagyományos kínai orvoslásból a Pécsi Tudományegyetem Komplementer Medicina Tanszékén.

2013-ban sikeresen megvédtem immonológiai-reumatológiai témájú PhD értekezésemet summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Molekuláris Orvostudományok Doktori Iskolájában.

2016-ban kiválóan megfelelt eredménnyel reumatológiai szakvizsgát tettem.

Korábban a Budai Irgalmasrendi Kórház I. Reumatológiai Osztályán (azaz Semmelweis Egyetem Reumatológiai Tanszék), jelenleg az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben dolgozom reumatológusként.

A reumatológiai munkám kiegészítéseként tanultam manuálterápiát, McKenzie-tornát, craniosacralis terápiát is.